Verpleegtechnisch Rekenen

Online  cursus Verpleegtechnisch Rekenen

In de opleiding Verpleegtechnisch handelen is het onderdeel verpleegtechnisch rekenen voor vele cursisten een lastig verhaal. In de dagelijkse praktijk van een verpleegkundige/verzorgende wordt van hem of haar verwacht dat zij de kennis en vaardigheid kan combineren en deze adequaat toepast in het werk. Rekenen is een belangrijk onderdeel van deze dagelijkse praktijk. Snel en nauwkeurig rekenen kan het verschil maken tussen leven en dood.

Het verantwoord omgaan met rekenkundige vraagstukken is een belangrijke competentie van deze beroepsgroep.

KCM heeft haar lespakket uitgebreid met de opleiding Verpleegtechnisch Rekenen. Studenten volgen een cursus met veel praktijkgerichte oefeningen.  De opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

Na deze opleiding bent u klaar voor de Rekentoets!

Inhoud opleiding Verpleegtechnisch Rekenen

  • Eenheden omrekenen
  • Oplossingen
  • Infuus
  • Zuurstof
  • Vochtbalans
  • BMI
  • Medicatie

Doelstellingen:

De student:

  • Kan zelfstandig bovenstaande rekenkundige vraagstukken uitvoeren
  • Is in staat te reproduceren welke rekenmethode bij welk vraagstuk gehanteerd dient (weet hoe een som uitgerekend moet worden)

Programma en werkwijze

De module verpleegkundig rekenen bestaat een eenvoudig te volgen digitale lesmethode waarmee u stap voor stap vaardig word in het verpleegtechnische rekenen.

Theorie gecombineerd met veel oefeningen zorgen ervoor dat de student  voldoende kennis en kunde heeft om de Rekentoets met goed gevolg te kunnen afsluiten.

U kunt in uw eigen tijd de methode digitaal volgen en gebruik maken van de toetsen die u kunt maken om uw vooruitgang te peilen.

De cursisten worden begeleid door onze docenten en studiecoaches deze helpen u met het succesvol afronden van de cursus Verpleegtechnisch rekenen.

Heeft u moeite met het basis rekenen vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die KCM Training en Opleiding BV u kan bieden om te helpen met basis rekenen.

 

 

Voor wie?

  • Alle mensen die geïnteresseerd zijn in de opleiding Verpleegtechnisch rekenen

 

Aantal deelnemers

Online training met begeleiding van studiecoaches

Duur, data en locatie

6 maanden Online training met begeleiding

Startdatum: U kunt dagelijks starten met de opleiding.

Locatie: Thuis studie

Deze training in klassikale lessen is beschikbaar op aanvraag. voor individuele cursisten is deze training alleen online beschikbaar

Investering:

€  95,–

Inschrijven

Laden ...

Voorwaarden
KCM4Zorg biedt volwassenonderwijs aan. Zie ‘algemene voorwaarden’ onderaan deze pagina voor overige voorwaarden.

Aanvullende informatie
Na bevestiging van deelname aan de training heeft u veertien dagen bedenktijd om zonder opgave van reden kosteloos te annuleren.

Meer informatie over deze opleiding? vraag vrijblijvend een brochure aan!