Skillslab Opleidingen

KCM groep biedt de mogelijkheid om verpleegtechnische handelingen aan te leren en te oefenen in een simulatie omgeving (skillslab). In het KCM Skillslab kunnen alle fictieve patiënten situaties worden nagebootst.

U kunt uw verpleegtechnische handelingen oefenen op medische fantomen. Een uitgebreide database is aanwezig zodat protocollen kunnen worden geoefend. Naast de praktijkoefeningen bestudeert u de theorie van de handelingen en maakt de theorieopdrachten die ondersteund worden door beeldmateriaal van de betreffende handeling. Voorafgaand aan elke praktijk dag levert u de theorieopdrachten in bij de docent ter beoordeling en goedkeuring.

Theorie- en praktijktoetsen van verpleegkundige handelingen worden afgenomen door een verpleegkunde docent. Wanneer de handelingen goed zijn verricht, tekent de docent de handelingen af in een persoonlijk dossier.

Bij KCM4Zorg kunt u de opleiding Verpleegtechnische handelingen  zowel op MBO niveau 3 als 4 volgen. Tijdens 6 of 8 lesdagen volgt u na een goede online theoretische voorbereiding de praktijkdagen waar u de mogelijkheid heeft om onder begeleiding de betreffende verpleegtechnische handelingen aan te leren.

Klik voor meer informatie op één van de onderstaande knoppen

Meer informatie over onze Opleidingen?

Klik voor meer informatie op één van de onderstaande knoppen: